Cinca

Néha gondolkodom. Tedd te is azt! És ha lehet, kerüljük a személyeskedő kommenteket: unalmasak, feleslegesek, zavaróak.

2010.02.28. 20:50 bonebear

Ez a Fidesz gazdasági koncepciója?

Vasárnap este a Szólás szabadságában Varga Mihály volt az első vendég. Ha valaki, ő talán illetékes a Fidesz gazdaságpolitikáját illetően. Reménykedtem, hogy megtudom a munkahelyteremtési tervük elemeit, hogyanját. Ehelyett két kérdésre kétszer is azt a valószínűleg lényeginek szánt információt/üzenetet sikerült megtudnom, hogy 1998-2002 között már egyszer sikerült, tehát a Fidesz most is képes lesz gazdasági növekedést serkenteni. Hiába kérdezett rá kifejezetten a műsorvezető, hogy most azért más a helyzet, mint akkor, erre Varga Mihály nem válaszolt. Ebből én arra tudok csak következtetni, hogy lényegében fogalmuk sincs még arról, hogyan és mit kéne majd csinálni. 

Mindezt azért tartanám fontosnak megtudni már most, mert a Fidesz kormányon lesz, senki más gazdasági programja nem olyan fontos, mint az övék, így szükség lenne az alapos társadalmi és szakmai vitára. Ennek a lehetőségétől egyre inkább elesünk, ahogy telik az idő.
 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány politika választás gazdaság fidesz varga mihály 2010


A bejegyzés trackback címe:

https://cinca.blog.hu/api/trackback/id/tr571798166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása