Cinca

Néha gondolkodom. Tedd te is azt! És ha lehet, kerüljük a személyeskedő kommenteket: unalmasak, feleslegesek, zavaróak.

2022.03.29. 09:55 bonebear

Sziasztoook, fiatal demokraták!

Naa, hova rohantok ilyen hirtelen? Én csak beszélgetni szeretnék veletek. Amúgy sem fejeztétek még be ennek a plakátnak a "polgári engedetlenítését", meg a többiét végig az utcában. Amúgy azt a hosszú szót értettétek? Vagy betűzzem? Mindenesetre nem azt jelenti, amire gondoltok, vagy amit mondtak nektek.


Tudjátok, azon morfondíroztam, hogy vajon ti magatoktól találtátok ki ezt a szervezett rongálást, vagy csak pénzért csináljátok? Bár, egyik változat rosszabb, mint a másik, szinte mindegy is. Szóval nekem nem úgy tűnik, hogy ti épp csak erre jártatok, és hirtelen jó ötletnek tűnt. Ugye itt ez a létra, eleve hárman vagytok, maszkban, kapucnival, meg az autó, ami odébb parkol, és arrafelé már minden plakát átalakult. De csak az egyik fajtából. Igen, úgy van ahogy mondod, a nektek kedves plakátokat is rongálják, de megszámoltátok már, hogy melyikből hányat? Kifakadó frusztráltak mindenhol vannak, velük nem nagyon lehet mit kezdeni. De ti ugye eleve.


Hogy mondod? Hogy ti csak megvéditek az országot a baloldali nemzetellenes propagandától? Húú, hol is kezdjem nektek, volna itt pár tisztázni való fogalom. Szóval van ez a demokrácia nevű izé, ahol nem mindenki ért mindenben egyet, sőt, de ettől még...


naa, máris elhajtotok? Miért nem akartok beszélgetni? Fiatalok! Demokraták?!

komment

Címkék: kampány politika közélet választás propaganda plakát 2022


A bejegyzés trackback címe:

https://cinca.blog.hu/api/trackback/id/tr1717792205
süti beállítások módosítása